GermanDE-CH-ATEnglish (UK)Magyar (HU)
Institute of German and Translation Studies
free templates joomla

Tudományos Diákköri Konferencia

Kedves Hallgatók!

Értesítjük germanisztika szakos hallgatóinkat, hogy ebben a félévben az intézeti TDK szóbeli részét, a dolgozatok prezentációját 2019. március 25-én, hétfőn 10 órától tartjuk a Germanisztikai és Fordítás-tudomány Intézetben.  Ezúttal jelezzük azt, is, hogy az írásbeli TDK dolgozatok benyújtásának határideje március 18. (hétfő) 12 óra. A dolgozatokat nyomtatott (1 lefűzött példány) és digitális (adathordozó vagy e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ) formában kell leadni az Intézet titkárságán. A bírálatokat március 22-én, pénteken 12.00 órától lehet megtekinteni az Intézetben.

Üdvözlettel,

Dr. habil. V. Szabó László
Intézeti TDK-felelős

 

*  *  *

 

Kedves Hallgatók!

Értesítjük germanisztika szakos hallgatóinkat, hogy ebben a félévben az intézeti TDK szóbeli részét, a dolgozatok prezentációját 2018. október 16-án kedden 10 órától tartjuk a Germanisztikai és Fordítás-tudomány Intézetben.  Ezúttal jelezzük azt, is, hogy az írásbeli TDK dolgozatok benyújtásának határideje október 10. (szerda) 12 óra. A dolgozatokat nyomtatott (1 lefűzött példány) és digitális (adathordozó vagy e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ) formában kell leadni az Intézet titkárságán. A bírálatokat október 15-én, hétfőn 12.00 órától lehet megtekinteni az Intézetben.

Üdvözlettel,

Dr. habil. V. Szabó László
Intézeti TDK-felelős

 

*  *  *

 

INTÉZMÉNYI TUDOMÁNYOS DIÁKKÖRI KONFERENCIA - 2018.

 

*  *  *

 

INTÉZMÉNYI TUDOMÁNYOS DIÁKKÖRI KONFERENCIA

Értesítjük germanisztika szakos hallgatóinkat, hogy ebben a félévben az intézeti TDK szóbeli részét, a dolgozatok prezentációját 2018. március 27., kedden 10 órától tatjuk a Germanisztikai és Fordítástudomány Intézetben. 
 
Ezúttal jelezzük azt, is, hogy az írásbeli TDK dolgozatok benyújtásának határideje március 19. (hétfő) 12 óra. A dolgozatokat nyomtatott (1 lefűzött példány) és digitális (adathordozó vagy e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ) formában kell leadni az Intézet titkárságán.
 
A bírálatokat március 26-án, hétfőn 12.00 órától lehet megtekinteni az Intézetben.
 

Üdvözlettel,

Dr. habil. V. Szabó László
GFITDK felelős

 

Eredményeink

Pannon Tanulmányok V.

Pannon Tanulmányok IV.

Pannon Tanulmányok III.

Pannon Tanulmányok II.

Pannon Tanulmányok I.

2017. évi Intézményi Tudományos Diákköri Konferencia konferenciakötete