GermanDE-CH-ATEnglish (UK)Magyar (HU)
Institute of German and Translation Studies
free templates joomla

Tudományos Diákköri Konferencia

Kedves Hallgatók!

Értesítjük germanisztika szakos hallgatóinkat, hogy ebben a félévben az intézeti TDK szóbeli részét, a dolgozatok prezentációját 2019. március 25-én, hétfőn 10 órától tatjuk a Germanisztikai és Fordítás-tudomány Intézetben.  Ezúttal jelezzük azt, is, hogy az írásbeli TDK dolgozatok benyújtásának határideje március 18. (hétfő) 12 óra. A dolgozatokat nyomtatott (1 lefűzött példány) és digitális (adathordo-zó vagy e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ) formában kell leadni az Intézet titkárságán. A bírálatokat március 22-én, pénteken 12.00 órától lehet megtekinteni az Intézetben.

Üdvözlettel,

Dr. habil. V. Szabó László
Intézeti TDK-felelős

 

*  *  *

 

Kedves Hallgatók!

Értesítjük germanisztika szakos hallgatóinkat, hogy ebben a félévben az intézeti TDK szóbeli részét, a dolgozatok prezentációját 2018. október 16-án kedden 10 órától tatjuk a Germanisztikai és Fordítás-tudomány Intézetben.  Ezúttal jelezzük azt, is, hogy az írásbeli TDK dolgozatok benyújtásának határideje október 10. (szerda) 12 óra. A dolgozatokat nyomtatott (1 lefűzött példány) és digitális (adathordozó vagy e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ) formában kell leadni az Intézet titkárságán. A bírálatokat október 15-én, hétfőn 12.00 órától lehet megtekinteni az Intézetben.

Üdvözlettel,

Dr. habil. V. Szabó László
Intézeti TDK-felelős

 

*  *  *

 

INTÉZMÉNYI TUDOMÁNYOS DIÁKKÖRI KONFERENCIA - 2018.

 

*  *  *

 

INTÉZMÉNYI TUDOMÁNYOS DIÁKKÖRI KONFERENCIA

Értesítjük germanisztika szakos hallgatóinkat, hogy ebben a félévben az intézeti TDK szóbeli részét, a dolgozatok prezentációját 2018. március 27., kedden 10 órától tatjuk a Germanisztikai és Fordítástudomány Intézetben. 
 
Ezúttal jelezzük azt, is, hogy az írásbeli TDK dolgozatok benyújtásának határideje március 19. (hétfő) 12 óra. A dolgozatokat nyomtatott (1 lefűzött példány) és digitális (adathordozó vagy e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ) formában kell leadni az Intézet titkárságán.
 
A bírálatokat március 26-án, hétfőn 12.00 órától lehet megtekinteni az Intézetben.
 

Üdvözlettel,

Dr. habil. V. Szabó László
GFITDK felelős

 

Eredményeink

Pannon Tanulmányok IV.

2017. évi Intézményi Tudományos Diákköri Konferencia konferenciakötete